Lintumäet siirtyvät Porsche GT3 Cup Trophy Finland:iin

 


Aviscollis Racing Teamin kuljettajat Pekka ja Jesse Lintumäki siirtyvät kaudella 2014 ajamaan Porsche GT3 Cup Trophy Finlandia. Lintumäet ovat tehneet kuljettajasopimuksen D-Sportsin kanssa.

“On mahtavaa että minulle on annettu tällainen mahdollisuus päästä ajamaan mahtavassa tiimissä (D-Sports) Suomen rata-autoilun pääluokassa arvostetulla kilpa-autolla. Kilpaileminen on Porschella veressä, ja tämä intohimo näkyy myös autoissa. En ole koskaan ajanut vastaavanlaisella autolla kilpaa, ja en jaksa odottaa että kausi käynnistyisi ja pääsemme mukaan kahinoihin!” iloitsee Jesse Lintumäki.

“Odotan innolla yhteistyötä D-Sportsin kanssa. Tiimissä vallitsee mahtava ilmapiiri ja ammattitaito sekä rakkaus lajia kohtaan. On todella hienoa päästä eteenpäin kilpa-ajajana, ja nauttia ajamisesta kunnon kilpa-autolla!” hehkutti Pekka Lintumäki.

Pekka Lintumäki ajaa tulevalla kaudella 996 GT3 sarjan autoa, ja Jessellä on allaan 997 GT3.

Porsche GT3 Cup Trophy on kilpasarja, jossa ajetaan Porsche Motorsportin rakentamilla moderneilla GT3 Cup -kilpa-autoilla. Sarja on ns. yksityyppiluokka, minkä ansiosta kilpailut ovat hyvin tasaväkisiä, ja paremmuus ratkaistaan pitkälti kuljettajien taitojen perusteella.

Sarjassa on kolme luokkaa eri ikäkauden autoille: – Luokka 1 996 GT3 Cup, vm – 2005 – Luokka 2 997 GT3 Cup, vm 2005½ – 2009 – Luokka 3 997 GT3 Cup, 3.8l moottori vm 2010 -

Porsche GT3 Cup Trophy Finland 2013 ajetaan FINRace sarjan yhteydessä sekä PRCF:n omassa Porsche Club Festival Finland -kilpailussa Alastarolla. Näin ollen sarjassa ajetaan kahdesta Trophy -tittelistä, kansainvälisestä Porsche Motorsport tittelistä sekä kansallisesta AKK:n mestaruudesta. -Lähde: Porsche Racing Club Finland